FAQ

SalsaSi Danseskole - Din salsaskole i KristiansandHvordan melder jeg meg på kurs?


Du kan bruke skjema for påmelding. Eventuelt  via SMS på tlf: 95289112.

Vi trenger

  • Navn på deltakere
  • Adresse
  • Hvilket kurs det gjelder
  • E-post addresse
  • Mobilnummer


Husk å respektere påmeldingsfrist dersom det er angitt.


 

Hvordan og når må kurset betales?


Du betaler etter at du har fått bekreftet plass på kurset. Du vil få betalingsfrist på mail ved bekreftet påmelding.


Kursavgiften betales inn SalsaSi Danseskole sitt kontonummer som  du får oppgitt ved påmelding. OBS! Innbetalingen må merkes med navn på deltakere og kursnavn. Hvis du betaler etter fristen må du ha med deg kvittering på gjennomført betaling ved kursstart.


 

Kan jeg komme og prøve første gangen?

Er du usikker på om du vil delta på et kurs, kan du melde deg på til en Drop-In time, det koster 150 kr (1 time) for våre vanlige kurs, og 200 kr (time) for Ladies Only. Og du betaler kun resterende av full kursavgift hvis du vil fortsette.Klær og sko..Hva skal jeg ha på meg?

Du kan gå i det du føler deg vel i. Hvis du vet du svetter mye, er det lurt å med seg noe ekstra.

Salsa er en pardans og man danser ganske tett på partner,derfor er det viktig med god hygiene.

Det er ubehagelig å danse med en som svetter mye og som har sterk kroppslukt. Det er lurt å

vise hensyn til de andre på kurs, slik får du danset mer selv også ;)


Når det gjelder sko, så er det lurt å ta med seg en lett sko. Tunge vintersko/yttersko er ikke tillatt.


 

Jeg kan ikke delta på alle kurskveldene. Kan jeg få redusert pris?

Nei. Det er stadig noen som ikke kan alle gangene, og fravær gir ikke rett til prisreduksjon.

Det skal være mulig å henge med videre på kurset selv om du må bli borte en gang.


 

Jeg har meldt meg på kurs, men må melde meg av.

Avmelding før 14 dager før kursstart: 150,- avmeldingsgebyr


Avmelding etter 14 dager før kursstart: 50% refusjon


Avmelding etter påbegynt kurs: Ingen refusjon.


Etter at du har fått bekreftet din påmelding, må du betale et avmeldingsgebyr på 150 kr. Har du allerede betalt, vil du få igjen kursavgift utenom avmeldingsgebyr. Avmelding etter 14 dager før kursstart, gis 50 % refusjon. Avmelding etter påbegynt kurs, vil du ikke kunne få igjen kursavgift. Gjelder det sykdom, ta kontakt med en av oss.


Ta kontakt med oss uansett, vi kan komme til en ordning om å delta på et senere kurs dersom det kommer noe i veien for å delta på du opprinnelig meldte deg på til.


Vi ser oss nødt til å være litt strenge på avmelding av kurs. Flere av våre kurs blir fulle, og noen må stå på venteliste. Vi jobber veldig med å få kursene til å passe opp så godt vi kan i forhold til deltakerantall, og fordeling av gutter/jenter på kurs. Derfor er det veldig dumt når noen først har meldt seg på at de melder seg av.


Må jeg ha med  partner ?

Både ja og nei.. Det er erfaringsvis flere jenter enn gutter på dansekurs. Vi tar kun inn et visst antall jenter uten partner. Kurset er vanskelig å gjennomføre med altfor stort antall deltakere uten partner, og jo flere som har partner, jo lettere er det å følge klassene:) Er dere flere vennninner som ønsker å gå på kurs, kan et alternativ være at en av dere danser gutt gjennom hele kurset, da får dere plass på kurset, hvis vi allerede har satt stopp for jenter uten partner.


Bytter man på partnere under kurset ?

Ja, vi rullerer på partnere under kurset. Dette er fordi du får bedre trening og blir en bedre danser når du lærer å danse med flere. Du øver deg på å føre, og bli ført. I tillegg er det med på å skape en hyggelig og sosial atmosfære når du blir kjent med de andre deltakerne på kurs. Dersom det er noen spesiell grunn til at dere ikke ønsker å bytte, må dette avtales på forhånd, send mail :katti@salsasi.com.


 


Kan jeg koble meg opp med/ melde meg på med partner som allerede har meldt seg på?

Ikke uten å avklare først. For at det skal gjelde som parpåmelding må begge melde seg på samtidig. Plass på kurset blir gitt fortløpende etter hvert som påmeldingene kommer inn og noen kan ha fått plass på bakgrunn av antall mannlige og kvinnelige deltakere som har meldt seg på. Hvis du som jente f.eks kobler deg opp med en gutt ETTER at han har meldt seg på alene, så har vi allerede gitt ¨jenteplassen¨ til noen før deg.


 


Hvor ligger kurslokalet ?

Våre faste kurs er på Rosegården Teaterkurs. Andre kurs/ helgekurs annonseres med annen adresse når kurs settes opp. Pass på å få med deg riktig informasjon om kurslokale.


Addressen på Rosegården Teaterhus er : Teglverksveien 48, Kristiansand.


Det ligger på Lund, rett ved Starthallen. Se kart.


 


DIVERSE

Vi anbefaler å ha med noe å drikke på kurs. Det er godt med litt kald forfriskende drikke når man blir varm.


Ellers oppfordrer vi til å huske å ta med dine saker og ting når kurset er slutt.  Vi tar ikke med oss gjenglemte ting fra lokalene, og tar ikke ansvar dersom noe skulle bli borte.


Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i kursplan. Kursene gjennomføres forutsatt at det er nok påmeldte på forhånd.


Endringer fra vår side på allerede oppstartede kurs vil bli varslet på SMS. Dersom vi ikke har mobilnr ditt, sendes det mail, men da med risiko for at du ikke får lest beskjeden i tide.. Endringer på oppstartede kurs skjer bare unntaksvis dersom noe uforutsett skulle skje (f.eks sykdom). Ved slike tilfeller vil det tilbudt å ta igjen tapte timer, så ta det med ro :)


OBS! OBS! 

Vi tar bilder under kurs, som legges i album på vår FB-side eller brukes i perioder på vår hjemmeside. Dersom du ikke ønsker at vi skal publisere bilde av deg, gi oss beskjed så skal vi passe på at du ikke blir tatt bilde av. Det er ingen problem=)


 Trivselsregler hos SalsaSi


  • Møt gjerne 5 min før timen starter
  • Vi bruker innesko i dansesalen
  • God personlig hygiene er en forutsetning for trivselen under kurs
  • Vi respekterer hverandre og heier på hverandre


Copyright © All Rights Reserved- Alle bilder og informasjon tilhører SalsaSi Danseskole.